רונן

הבדלים בסעיפי נכות ברגל - מהם "ממצאים אובייקטיבים"?

שלום הייתי מבקש לדכת מה ההבדל בסעיפי נכות לרגל כשבסעיף אחד כתוב "הגבלה עם ממצאים אובייקטיביים" ואילו בסעיף אחר כתוב "הגבלה ללא ממצאים אוביקטיביים" (אחוז נכות מופחת). מהם אותם ה"ממצאים האובייקטיביים " דמצויינים בסעיפי הנכות ? תודה רונן

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רונן שלום; כאשר הועדה מעניקה נכות עבור פגימה שאין הוכחה בבדיקה חיצונית כמו CT, MRI, EMG המתעדים פגיעה מסוימת באיבר הרלוונטי, הועדה תקבע אחוזי נכות מופחתים בשל העדר בממצא אובייקטיבי מוכח באיבר שנפגע.