יקי

האם כל מי שפונה לוועדה למשרד הבטחון חותם למעשה על ויתור סודיות רפואית?

שלום האם זה הליך מקובל שוועדה רפואית של משרד בטחון שדנה בתביעת חייל משחורר להכרת נכות לבקש באופן ישיר מקופת החולים בה חבר אותו חייל משוחרר לצורך קבלת חומר רפואי. כלומר האם כל מי שפונה לוועדה למשרד הבטחון חותם למעשה על ויתור סודיות רפואית. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

יקי שלום; לשאלתך, כל תביעה למשרד הביטחון מותנה על חתימה על טופס ויתור על סודיות רפואית, על מנת שמשרד הביטחון יוכל לכל גורם שהוא ולקבל חומר רפואי על עברך ומצבך כיום.