מירי

ועדה רפואית עליונה של קרנות הפנסיה המשך

תודה על עצתך , בפעם הקודמת עשיתי בדיוק זאת , גם הבאתי מרופא ממחה התעסוקה בעל שם מכתב מפורט גם ניסחתי את הנקודות החשובות שהתעלמו מהם בכתב וצירפתי לכל אחד מסמכים רפואיים רלוונטים. לא אפשרו לי לקרוא מהכתב סירבו לקחת חומר נוסף ממני , פרט למכתב מרופא התעסוקה . הם כתבו שהם מקבלים את דעתו שאנני יכולה לעבוד במקצועי [ אך לא פסקו אחוזי נכות ] אך טענו שיכולה לעבוד כפקידה במשרה מלאה [אני אחות מוסמכת ] בוועדת הערעור שוב לא איפשרו לקרוא מדף שהכנתי מסודר ומקוצר וטענו כאמור שהם לא רופאים ורק הוועדה העליונה תוכל לקבוע , כאמור בדיעבד התברר ש שוב הם שלחו את המסמכים הרפואיים ואנני יודעת איזה ? האם מניסיון שלך הוועדה הזו אובייקטיבית יותר ? איך אני יכולה לשלוח מסמכים ולהבטיח שיקחו ממני את המסמכים החדשים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

מרי, כמו שאמרתי בתשובתי הקודמת, יש לשלוח לועדה את כל המסמכים שאת מעוניינת להסתמך עליהם בדואר (אפשר רשום) וגם להגישם ידנית לועדה. אם הועדה לא מאפשרת לך להגיש מסמכים, תבקשי שהדבר יירשם בפרוטוקול. בערעור תוכלי לטעון כי לא אפשרו לך לטעון טענות או להגיש מסמכים.