גבי

ועדה רפואית מבטחים קרן פנסיה

שלום לך עוד מ ו ק השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבמדינת ישראל מלל נותן 100 אכע יציבה ומבטחים מתעלם יכול להתעלם ולהגיד כשיר לעבודה וכן רופא של ביטוח יחים יכול להגיד כשיר לעבודה אפילו אבחון מקצועי שנעשה קבע לא כשיר למצאת עבודה אוו ללימודים יש מצב כזבה במדינה אומריים הפסיקה של מלל קובעת בהרבה מקומות זה נכון לגבי מה שנשאל תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

גבי שלום, אם הנך מאוכזב מהחלטת הביטוח , הנך יכול להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח בבית המשפט. החלטות המל"ל יכולות לשמש כראיה מטעמך. בכל מקרה , יהיה עליך להגיש חוות דעת רפואית מטעמך. אני ממליצה לך לפנות לעו"ד שייצג אותך בהליך.