שוני

האם חוות דעת של ראומוטולוג מספיקה כדי לקבל קצבת ניידות והאם ניתן לעבוד בלי שהקצבה תפגע?

נקבעו לי 83% נכות יציבה ואובדן כושר100% יציב מתוכם על פריצות דיסק20% וכאבי ברכיים ורגליים 10% בחוות דעת של רופא ראומטולוג שאינם לדעתי חד משמעיות יש אבחנה שכאבי הרגליים הם כתוצאה של הקרנה מהגב התחתון,דלקת על רקע פסוריאזיס,שחיקה וניווןפרקי הברכיים על רקע השמנה.לצייןשאני סובל מכאבים עזים גם במצב מנוחה ואני מוגבל בהליכה גם למרחק בינוני של 100 מטר יש לי כאבים עזים למרות תרופה שאני נוטל בקביעות אטופן.האם חוות דעת כזאת מספיקה כדי לקבל אחוזי ניידות ושאלה נוספת האם אני יכול לעבוד כעצמאימבלי לפגוע בקצבה עבור תלויים תודה מראש על תשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שוני שלום, באשר לקצבת ניידות , הנך מופנה לאתר בביטוח הלאומי ,פרק ניידות, שם מפורטים רשימת הליקויים. אם הנך עומד באחד מהקריטריונים המפורטים ,תהיה זכאי לקצבת ניידות. על חוות הדעת שברשותך לציין באיזה מן הקריטריונים המפורטים ברשימה, הנך עומד. זכאות לקצבת נכות כללית מלאה, ניתנת לנכה שאינו משתכר למעלה מרבע מהשכר הממוצע במשק.

שוני

תודה על תשובתך האם אני יכול להשתכר עד 25% גם כעצמאי והאם החישוב של 25% לחודש הוא חודשי או שנתי?