ביבי מוראד(מרדכי)

קבלת אחוזי נכות על צלקות עקב פעילות מבצעית

בשנת 1972 נפגעתי בפעילות מבצעית ושוק רגל ימין נפגע קשה אין לי חיבור בעצם הקדמית עד היום ואני הולך על העצם האחורית. עקב זה יש לי צלקות בשני הרגליים מאחר והעבירו לי רקמה מרגל שמאל לרגל ימין ואת הצלקת ברגל שמאל כיסו עם רקמה שנלקחה לי מהבטן בזמנו נאמר לי בהוועדה הרפואית כי אין נותנים אחוזים על צלקות ואני בתמימותי האמנתי להם אבל קראתי היום בכתבה כי אכן יש אחוזי נכות על צלקות וייש לי רבות בגוף ולא פעם אני מתבייש לחשוף את רגליי ליד זרים מה עלי לעשות אני מרגיש כי המדינה והעובדים בשירותה קיפחו אותי משך עשרות שנים ללא בושה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

ביבי שלום, ראשית, הנך יכול להגיש היום בקשה לקביעת אחוזי נכות בגין הצלקות. לאחר קבלת הנכות המתאימה לך, תגיש בקשה לתשלום תגמול רטואקטיבי בגין הנכות שנקבעה לך. בעניין זה , כדאי להתייעץ עם עו"ד.