רמי

במשך שנים קובעים 30% נכות על מחלת דלקת פרקים

שלום אני בן 23 חולה בדלקת פרקים (עמוד השדרה המקשחת ) מ 5 שנים אני מקבל תרופות ויש לי הגבלה בתנועה הסיפור שלי הוא רני הגשתי 6 פעמים לביטוח לאומי וכל פעם היו קובעים 30 % למרות שהרופא שמטפל בי הוא ראש ועדת ערעררים בביטוח לאומי והיה נותן לי מכתב לביטוח לאומי שמספיר מה המצב שלי היה אומר לי מגיע לי אבל לא יודע למה כל פעם קובעים 30 אחוז אני הייתי סטודנט ועכשו אני סימיתי את הלימודים האם יש סיכו שמגיע לי המ אפשר לעשות ???

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רמי שלום, אם הועדה קובעת לך נכות שאינה תואמת, לדעתך, למצבך הרפואי , הרי שניתן להגיש ערר לוועדה לערערים. לוועדה הייתי מצרפת את כל המסמכים הרלוונטית וכן חוו"ד רפואית מנומקת המתייחסת למצבך הרפואי שאף תתייחס לקביעותיה של הועדה קמא.

רמי

האם את מכירה ראומטלוג שמכין חוות דעת רפואיות ?? וכמה עולה בערך חוות הדעת ??

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

רמי, פרופ' רוזנר מתמחה בכתיבת חוו"ד רפואיות- מנהל מחלקה בבי"ח בני ציון- חיפה. לגבי עלות, עליך לפנות איליו באופן אישי לבירור.