חסוי

הסיכוי לתביעת משרד הבטחון על פיסורה אנאלית כרונית בזמן שירות צבאי

אני כרגע בשירות הסדיר בצה:"ל, לפני יותר משנה (במהלך השירות) התחיל לי פיסורה אנאלית כרונית מאוד לא נעימה שמשבשת לי את החיים. אני לא יודע מה עושים ולמי פונים - בשביל לתבוע את משרד הביטחון, חשוב להדגיש, הוסיפו לי בעקבות המחלה תוך כדי השירות את הסעיף הרפואי הרלוונטי בפרופיל. בנוסף חשוב להדגיש שבגלל שאני חייל עורפי המרפאה שלי היא מרפאה אזרחית. האם את יודעת למי פונים? מה עושים? האם יש סיכוי לתביעה כזאת? תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, חייל משוחרר ( או סמוך לשיחרור) יכול להגיש תביעה להכרת זכות נכות בין פגימה שארעה לו במהלך השירות ועקב השירות, לקצין התגמולים. התביעה מוגשת ע"ג טופס המצוי באתר אגף השיקום , הניתן להורדה. כמוכן, אפשר ורצוי להעזר בעו"ד (כמו הח"מ) המתמחה בהגשת תביעות וייצוג נכים נגד משרד הביטחון.