דני

המל"ל ומבטחים נותנות תשובות שונות

שלום לך עוד קרטיה התשוה בה שלך לא ברורה מלל קובע 100 אכע צימתות איך יכול להיות שועדה אחרת של קרנות פנסיה עים אותם מסמכים רפאיים יכולים לקבוע כשיר לעבודה דבר כזה יכולת לקרות הרי כל מקום עבודה שתלך או תחפש עבודה במסגרת מידינית מי רואים את הנתונים אומרים אי אפשר לי נאמר עשוח לי ועדה בלא ה נוכחותי עדיין לא קבלתי תשובה זה מותר לעשות משל יש לי אכע חברת ביטוח אותם מסמכים רופא מטעם החברה המשיך לי אכע מלא וגם הסתכל בקביעה של מלל איך קרן פנסיה יכולה לע נגד קביעת מלל תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרב וייס-קרטיה

שלום, כפי שכתבתי בתשובתי הקודמת, חברות הביטוח אינן כפופות להחלטות המל"ל. משאלתך הבנתי כי אין עדיין תשובה מחברת הביטוח ולכן יש מקום להמתין לתשובה. כפי שציינתי , אם החלטת חברת הביטוח אינה תואמת את מצבך, כדאי להגיש תביעה בביהמ"ש ואת כל הטענות שלך כנגד חברת הביטוח , תוכל להפנות לבהימ"ש שיכריע בעניין.