אבי שכ

תהליך קבלת אזרחות רומנית

אבא שלי נולד ברומניה, בשנות ה-70 כשעלה מרומניה הוא ויתר על האזרחות הרומנית בגלל תפקיד בטחוני, בשנתיים האחרונות הוא חידש את האזרחות וקיבל דרכון רומני. אני מעוניין לעשות עבורי ועבור שלושת ילדיי (6,9,12) אזרחות רומנית, הבנתי שאני וילדיי זכאים לכך, האם תהליך קבלת האזרחות מהיר יותר בגלל שאבא שלי אזרח רומני?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דניאל הרשקו

שלום, לא, ההליך אינו מהיר יותר ואתה מגיש את הבקשה מאפס בדיוק כפי שאבא הגיש. כיום ההליך לוקח אפילו יותר זמן לכן מומלץ להגיש בהקדם. לפרטים נוספים וסיוע מוזמן לפנות למשרדי.