הדס

בן ממשיך במושב עובדים

הוריי גרושים בעבר הייתי רשומה כבן ממשיך,היום להפתעתי גיליתי שאחות בנתה בית וקיבלה את מלוא זכויותיי כבן ממשין ואני נשארתי עם זכאות לתושב מונציפאלי. האם יכל להיות שאבא שלי יוציא אותי כבן ממשיך ללא אישורי וללא אישור אמא שלי? כי הבנתי שזה דורש חתימה שלה ושלי בהסכמה שהזכויות יועברו לאחותי הקטנה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

בעייתך המשפטית הינה ביטול זכותך כבת ממשיכה, ללא הסכמת אימך בעת שהורייך גרושים. על מנת להשיב נדרש לבדוק את ההסכמות בין הורייך במועד גרושיהם. לעניין חתימתך אין משקל כבד כאשר טרם נרשמת וטרם השקעת מאומה בנחלה .