• ענת בריגר

    נשלח ע"יענת בריגר 04:52, 17 באוקטובר 2014

    שלום רב גם מצד אמא וגם מצד אבא הסבתא וסבא שלי היו אזרחי גרמניה שעלו לארץ בשנת 1939 הם לא בחיים ההורים שלי נולדו בארץ כמובן בשנת 1944 ו1942 איזה מסמכים (לפי דעתי יש לנו רק תעודת נישואין)לחפש כדי לעשות לי ולילדי אזרחות גרמנית בתודה,ענת

    השב
  • 10:52, 19 באוקטובר 2014

    שלום ענת,
    תוכלי לפנות אלינו במייל פרטי. אנחנו נשלח לך שאלון לצורך בירור סיכוייך. פרטים שלנו www.henadvoc.com

    תגובה
מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

מנהל הפורום: ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה
למידע נוסף

053-9374954 חיוג
הודעה

לישראלים רבים קורצת האפשרות לקבל אזרחות גרמנית וליהנות ממגוון אפשרויות המוקנות לאזרח גרמני, כמו אפשרות תעסוקה ופתיחת עסקים ללא הגבלה במרחב גוש האירו, כניסה ללא ויזה לארה"ב והקלה בהליכי הגירה ותעסוקה בקנדה ובאוסטרליה. 

התנאי לקבלת דרכון גרמני הוא השגת האזרחות הגרמנית.  לפיכך, בשלב הראשון יש לבחון האם המבקש עומד בתנאים לקבלת אזרחות גרמנית. התנאים הם שונים ומגוונים ותלויים ברקע האישי של המבקש, קשרי הדם שלו ובנתונים נוספים של קרוביו מגרמניה.
עו"ד המתיימר לעסוק בנושא, אמור בתחילה לבחון, על סמך האינפורמציה והמסמכים שהלקוח מוסר לו, מהם סיכויי הבקשה לקבלת אזרחות גרמנית. אחרת קיים החשש, להגשת בקשה לאזרחות גרמנית, מבלי בסיס משפטי המעוגן בחוק הגרמני, דבר שיביא לדחיית הבקשה ולתשלום הוצאות מיותרות.