אזרחות גרמנית ליליד 1973 - פורום דרכון גרמני

שאלה חדשה
  • רועי

    נשלח ע"ירועי 00:03, 24 ביולי 2016

    שלום רב, אני יליד 1973, לאימי יש אזרחות גרמנית משנת 1959 וסבי יליד גרמניה 1922. אימי נישאה לבעל אזרחות זרה ואני נולדתי לאחר נישואיה. האם אני זכאי לאזרחות גרמנית? האם ה"הקלה בהתאזרחות של מי שנולד לפני תאריך 01.01.1975 כילד החוקי של אם גרמניה ואב בעל אזרחות זרה נשואים" תקפה לגבי ? או האם ישנה דרך אחרת בה אוכל לקבל אזרחות גרמנית? הרבה תודה רועי

    השב
  • מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

    ד"ר יובל חן,מנהל הפורום

    18:00, 24 ביולי 2016

    בנסיבות העניין שתיארת, אני סבור כי נמוכים סיכוייך לקבל דרכון גרמני. לפרטים נוספים www.henadvoc.com

    תגובה
מנהל הפורום:ד"ר יובל חן

מנהל הפורום: ד"ר יובל חן

עו"ד ד"ר חן החל ללמוד משפטים בשנת 1988 באוניברסיטת מנהיים בגרמניה וביולי 1994 הוא סיימם ועמד בהצלחה
למידע נוסף

053-9374954 חיוג
הודעה

לישראלים רבים קורצת האפשרות לקבל אזרחות גרמנית וליהנות ממגוון אפשרויות המוקנות לאזרח גרמני, כמו אפשרות תעסוקה ופתיחת עסקים ללא הגבלה במרחב גוש האירו, כניסה ללא ויזה לארה"ב והקלה בהליכי הגירה ותעסוקה בקנדה ובאוסטרליה. 

התנאי לקבלת דרכון גרמני הוא השגת האזרחות הגרמנית.  לפיכך, בשלב הראשון יש לבחון האם המבקש עומד בתנאים לקבלת אזרחות גרמנית. התנאים הם שונים ומגוונים ותלויים ברקע האישי של המבקש, קשרי הדם שלו ובנתונים נוספים של קרוביו מגרמניה.
עו"ד המתיימר לעסוק בנושא, אמור בתחילה לבחון, על סמך האינפורמציה והמסמכים שהלקוח מוסר לו, מהם סיכויי הבקשה לקבלת אזרחות גרמנית. אחרת קיים החשש, להגשת בקשה לאזרחות גרמנית, מבלי בסיס משפטי המעוגן בחוק הגרמני, דבר שיביא לדחיית הבקשה ולתשלום הוצאות מיותרות.