רן דניאל

הרגע עברתי תאונת אופנוע - לפני פנייה לביטוח

הרגע עברתי תאונה עם האופנוע , לא יודע למי לפנות יצאתי לעקיפה מנתיב השמאלי באיילון דרך נתיב ה 3+/נתצ כשמולי אופנוע נוסף. לפתע נכנס רכב עם נהגת בודדה ותינוק לנתיב הנתצ ודחק את האופנוע מולי הצידה, כשגם בלם ואני לחצתי על הבלמים אך האופנוע לא הספיק לעצור ונכנסתי ברוכב מולי. תוך כדי הנפילה האופנוע פגע גם בצידי הרכב על הנתצ. אודה להכוונה לצעדים כלליים, האם הביטוח ימנע מלשלם (כי על נתצ) ? על מי האשמה על פי התיאור הזה? אין תיעוד לאף אחד מאיתנו לצערי

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

דבר ראשון צריך לפנות למוסד רפואי ולמשטרה ולהוציא אישור. לגבי חברת הביטוח- אם כל המסמכים בתוקף אז לא רואה בעיה. אתה יכול לפנות אלי בפרטי, אשמח לעזור.