חיים

צו מניעה זמני להוצאה לפועל

תרגיל עוקץ והונאה-בני השתתף לפני שנתיים במצגת של חברה המתיימרת להכשיר ולייצג אמנים לאחר מצגת רבת רושם חתם על חוזה עימם שבתחתיתו שטר חוב ריק,לאחר יומיים ביקשנו לבטל הכל ולקבל את הניירת בחזרה עפ"י תקנות הגנת הצרכן דצמבר 2010,נאמר לנו שנמתין לתשובה ,טרטרו אותנו קצת בטלפונים ונעלמו-פתאום(אחרי שנתיים) הגיעה דרישה (בדואר רגיל) מעו"ד שבני החייל ישלם להם 16,000 ש"ח. אין להם ולעורך דינם כל הסבר מאיפה הדרישה אך הם מאיימים בפניה מיידית להוצ"לפ ללא משפט(התבקשתי להמתין לבדיקה חוזרת של עו"ד החברה) ,האם ניתןלהוציא צו מניעה נגד העיקול ?

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, עליך להגיש בקשה לעיכוב הליכים בהוצאה לפועל ובד בבד לפנות לאלתר לעו"ד לקבלת ייצוג משפטי וקבלת הגנה ראויה לדרישה ההזויה.