עינת

דרישה לקבלת פריטה מהאפוטרופוס הכללי במשרד המשפטים

שלום רב, מינו את אבא שלי ואותי לפני חודשיים כאפוטרופסים על החסויה שהיא אחותי ומבקשים מאיתנו למלא פירטה דהיינו פרטי סל מחייה, נכסים, הכנסות, הוצאות, חובות וכו'. מאחר ואחותי החסויה, מתנגדת לחלוטין לאפוטרופסים, אינה מוכנה לשתף פעולה וגם חולה בתחלואה כפולה ונכה, הפרטים משתנים ואינם קבועים. לפיכך איננו יכולים למסור מספרים מדוייקים. מה עוד שהיא מתגוררת עם חברה במצב דומה ש"מסייעת" לה. האם אפשר להגיש אומדן משוער מ- עד, מה עוד שאין לה רכוש, היא חיה מקצבת ביטוח לאומי ועוד יש הוצאות בריאותיות חריגות ושונות מידיי חודש שאנו צריכים לסייע לה. האם יש חובה להגיש את הדו"ח זמן כה קצר אחרי המינוי ואולי אפשר לדחות הגשתו בכלל ? מה יקרה אם לא נגיש את הדו"ח אך נמשיך לנסות ולסייע לה כמיטב יכולנו ? נודה לתשובתך, עינת

עו"ד ונוטריון נורית פיש

אתם יכולים להגיש פרטה חלקית ולפרט את ההכנסות העומדות לרשותה תוך ציון העובדה שאין לה רכוש ונכסים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות