יהודית

ביטול בקשה לאפטרופוס מבית משפט

הגשנו בקשה לבית משפט למינוי אפוטרופוס לאבי שהינו בן 89 והומלץ לעשות לו קוצב לב והוא התנגד. רצינו לטובתו ומאחר ובית החולים לא הסכים שאנחנו נאשר. אבי השתחרר והוחלט סופית שאין צורך בקוצב . אבי אינו משתף פעולה . חשוב לנו גם לא לקלקל את היחסים אתו ולכן רוצים אנחנו למשוך את הבקשה מה עושים. בית המשפט נתן לנו שבועיים להצגת מסמכים נוספים.תודה

נורית פיש עו"ד

ראשית אם אביכם במצב בו הוא מקבל החלטות ראציונליות הרי שאינכם יכולים להכריח אותו לקבל טיפול שהוא לא מסכים לו . אם לאו, הרי שלא תהיה ברירה אלא להמשיך בתהליך המינוי. אם הוא אכן במצב בו הוא מסוגל לקבל החלטות תגישו חוות דעת מתאימה ואז בית המשפט פשוט יסרב למנות וגם זה לגיטימי לכתוב שהאמנתם שהוא זקוק לאפוטרופוס ומצבו השתפר ולכן אתם מוותרים על הצורך במינוי .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות