לילייי

הצבת מצלמות בבית חסוי

בבית של אבא שלי הוצבו מצלמות אבטחה אבא שלי הוא סיעודי עם מטפלת ויש לו אופוטרופס מאוד קשנ לי עם זה שאני נכנסת לבית של אבא שלי ומסץכלים עליי אני רוצה לתבוע אתם על הצבת המצלמות "

עו"ד לביא נעים

שלום לילי, ככל שהמצלמות בבית הוצבו על ידי האפוטרופוס, ודאי שלצורך פיקוח על הטיפול בחסוי הדבר יכול להעיד גם על רצינות בעבודתו של האפוטרופוס. ככל שלדעתך האפוטרופוס פועל שלא כדין ו/או פוגע בפרטיות של אביך יתכן ויש מקום לפעולה. מוזמנת לפנות למשרדנו לקבלת סיוע נוסף

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות