יצחק

אשפוז שלא ע"י בן משפחה

שלום הדיירת ששוכרת דירה שלי ניסתה להתאבד. אני במקרה הייתי בדירה אחרת שלי ליד וקיבלתי טלפון מהבן זוג שלה שהתקשר אליי לרוץ לדירה כי היא איימה כמה דקות לפני כן בפניו. ניגשתי לדירה והיא הייתה מעורפלת מכדורים. הזמנתי מד"א ונאלצתי ללוות אותה לאישפוז בבי"ח פסיכיאטרי (שאני לא מעוניין לציין את שמו). האם כאדם שהוא לא בן משפחה שלה ולא חבר של המשפחה אלא בסך הכל משכיר לה את הדירה האם זה מתפקידי ללוות אותה ולאשפז אותה בבי"ח מכיוון שאותו היום השאיר בי טראומה שאני לא חושב שהייתי צריך לעבור. האם במד"א לא היו אמורים לחכות להורים שלה או לבן הזוג שלה?

עו"ד רות גוברין

יצחק 1. האם מד"א אילצו אותך להתלוות אליה? 2. מה פתאום נסעתם ישר לפסיכיאטריה? 3. בדרך כלל המסלול הוא למיון בבי"ח. 4. מדוע החבר לא הצטרף או מי מבני משפחתה? 5. עד איזה שלב ליווית אותה שכך נשארה טראומה? 6. איזו מערכת יחסים יש בינך לחבר המאושפזת ומשפחתה, הרי לחברה היה מפר טלפון שלך, הוא גר איתה? רב העלום על הברור, השלם לי את התמונה כדי שאוכל לענות באופן מסודר ואחראי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פסיכיאטריה ואשפוז כפוי