אלינה

הזמנה למתן עדות במס הכנסה

שלום.אני הוזמנתי למתן עדות במס הכנסה .מה זה יכול להיות??? והאם הם באמת ישאלו שאלטת שקשורות למישהו אחר ? או זה משהו שהם בודקים אליי ולא רוצים לציין בפניי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! אם זומנת לחקירה במס הכנסה, עליך לחשוב מדוע הוזמנת. עליך לדאוג בחקירתך להימנע מהפללה עצמית ובאם הינך חשוד, עדיף שתשמור על זכות השתיקה ותבקש להיוועץ בעורך דין. זוהי זכותך. בשלב הראשון, כיוון שזומנת לחקירה ולא הגיעו פיזית לקחת אותך, סביר שאינך חשוד בשלב הראשון או שמא החשדות אינם משמעותיים. מציע להתכונן מראש לחקירה. במידה ואינך חשוד וכל מטרת החקירה היא אדם אחד, מומלץ לשתף פעולה עם החוקרים ולומר את האמת. במידה ואכן הינך חשוד ונחקר באזהרה ברשות, בקש לעצור את החקירה ולהסתייע בעורך דין. במקרה כזה תוכל לפנות אל מוקד החירום שלנו שמספרו - 052-5358882. בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות