אוריאל

שלום נושא השאלה היא עובד המקבל חלק ממשכורתו בשחור

אני שכיר בעבודה אצל בעל בית פרטי 9 שנים בשנה האחרונה סוכם שהוא נותן לי 3400 בשחור ו6500 בתלוש לבנק. בחודש האחרון התחרט וביקש להוריד לי 2000 שח מהמשכורת. מה עלי לעשות? הוא טוען שלא הייתי גם מספיק שעות בעבודה אך מאחר ואני מנהל את המקום ובעלת הבית אשתו מודעת לכך שיש לי בעיה עם הוצאת ילדי אני יוצא להביאם וחוזר לעבודה. כרגע הם לא מוכנים לשלם את משכורתי כמו שסיכמו. ומנסים בכל דרך לגרום לי ללכת.

עו"ד איתי ברכה

אוריאל שלום, לא ברור האם יש לך הסכם מול המעסיק בכתב או לא. עניין זה קשור ברובו לתחום דיני העבודה, מעבר לתחום דיני המיסוי. בכדי שנוכל לסייע לך נצטרך לקבל פרטים נוספים. לצורך כך, אנו מזמינים אותך להתקשר למשרדנו בכל עת ולקבל מאיתנו בשמחה ייעוץ מפורט בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות