שמרית

שבר בשורש כף היד מנפילה באולם ארועים

שלום, לפני כחודש השתתפתי בבת מצווה באולם ארועים. שקמתי לרקוד , החלקתי על שאריות אוכל שנפלו ונפלתי על הרצפה . בלמתי את הנפילה עם כפות הידיים. כבר באותו ערב, הידיים שלי התנפחו , נסעתי לבית החולים לקבל טיפול רפואי ונמצא שיש לי שבר בשורש כף היד. האם אפשר לתבוע במצב כזה ? תודה מראש שימרית

עו"ד ארז גרייבסקי

שמרית שלום, ככלל, על בעלי אולם האירועים מוטלת החובה לספק לאורחי האירוע אולם נקי ובטוח. לפיכך, נפילה באולם אירועים יכולה להביא במקרים מסויימים להטלת אחריות נזיקית על בעל אולם האירועים או על חברת הקייטרינג, בהתאם לנסיבות המקרה. במידה ותהיי מעוניינת בכך, אשמח לסייע לך בייעוץ פרטני בכל הדרוש.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי