א

דמי היוון + דלק + מושב

ובכן, המינהל אישר הוצאת משבצת ממושב לצורך הקמת תחנת דלק. תחנת הדלק הוקמה ל-23 שנה כדי שלא להגיע למצב של הקניית בעלות, אך המנהל דורש דמי היוון ל-49 שנים. השאלה - האם מפעילת תחנת הדלק יכולה להגיע למושב ולדרוש ממנו את ההפרש בגין דמי ההיוון שהוטלו מהשנה ה-24 עד ה- 49 ? נאמר לי שיש בנושא פסיקה (למרות שאני סקפטי) ועדיין לא מצאתי שום פסק דין בכיוון אודה על העזרה באיתור אסמכתא לנושא תודה

עו"ד רון שוורץ

א שלום רב כדי לענות לך אני צריך לראות את ההסכמים עליהם חתמו הצדדים עם בעלי תחנת הדלק ואז אוכל להשיבך. יש פסיקות רבות בנושא. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום

א

עו"ד שוורץ שלום, בעצם, מה שאני שואל זה - המנהל רוצה דמי היוון ל-49 שנה. אך המושב נותן את התחנה למחצית התקופה .... ואחרי זה הוא יפעיל את התחנה לבד ויהנה ממנה בדרך אחרת. האם זה סביר שמפעילת התחנה תשלם ל-49 שנה בעוד היא נהנית ממנה רק במשך 23 שנה ?? נאמר לי שיש פסיקה בנושא, ואני מחפש לראות פסק דין אחד לפחות לפני שאני בכלל שוקל לפנות לערכאה משפטית אז לפני שאני "רץ" אלייך למשרד יש אפשרות שתפנה אותי למראה מקום בנושא ??

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מנהל מקרקעי ישראל