יובל

מחפש משקיע כדי שאוכל לפתח אפליקציות במשרה מלאה

שלום פיתחתי 2 אפליקציות (חינמיות) ויש לי עוד המון רעיונות לאפליקציות שונות אבל מכיוון שאני עובד כשכיר אין לי מספיק זמן לשבת ולפתח אותן. אני מבין שכדי שאני אוכל לעסוק בפיתוח האפליקציות במשרה מלאה אני אזדקק למשקיע. מאיפה אני מתחיל והאם הסיכוי שלי למצוא משקיע כזה גבוה?

עו"ד מאיר פוקס

שלום רב, אכן לא כדאי לעזוב מקום עבודה עד אשר מוצאים משקיע שיממן את הפיתוח ואת המשכורת וכו'. לא קל למצוא משקיעים היום לנושא של אפליקציות. מהו המודל העסקי שלך? האם אתה מתכוון לשלב פרסומות באפליקציות? קופונים? מאיר