ערן

חיפוש ללא צו בביתי וברכב

שלום, בלשים קפצו עלי ברחוב ליד ביתי וטענו שהם רוצים לחפש בביתי בחשד לסמים. אני סירבתי והם תפסו אותי חזק הובילו אותי לדירה בה אני גר, לקחו ממני בכוח את המפתחות של הדירה ונכנסו איתי לחיפוש כפוי. לא היה להם צו חיפוש והם טענו שכאשר יש להם חשד הם חודרים ללא צו. הם לא מצאו כלום והפכו את הבית. ואז ראו מפתחות לרכב בדירה ושאלו היכן הרכב אמרתי להם ברחוב אולם אני מסרב לחיפוש. הם לא התחשבו והלכו לרכב ומצאו בתא הכפפות סכין ובוף חשיש במשקל 4 גרם. אני רציתי להשתחרר אז הודתי ושוחררתי. אבקש ממך התייחסות האם פעולת השוטרים חוקית והאם אני יכול להתנגד להודאה שלי כי החיפוש היה לא חוקי. בברכת שנה טובה ערן

עינת סופר - בסרגליק עו"ד

זו פשוט שערוריה וזה בלשון המעטה. התנהגות השוטרים לפחות כפי שאתה מתאר מנוגדת לכל הכללים ולחוקים ואף לפסיקה הנוהגת בארצנו. גם אם השוטרים מצאו ראיות שיכולות להוות עבירה פלילית ההתנהגות שלהם בהשגת הראיות יכולה להביא לפסילתם ובכך אף להוביל לביטול כתב אישום. חד משמעית ובהתאם למה שסיפרת פעולת השוטרים אינה חוקית. ויש דרך גם לתקוף את ההודאה שלך ככל שיוגש נגדך כתב אישום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים