מתן

נתפסתי והגיע כתב אישום

נתפסתי עם 25 גרם בפסטיבל האינדי נגב,זה היה חומר של חברים,ולכן כשנלקחתי לתחנה הם באו איתי והעידו שהחומר שלהם. נפתח לנו תיק על שימוש עצמי שכל אחד אחראי על 5 גרם. מפה לשם,הגיע כתב אישום על שימוש עצמי (!!) הלכנו לעורך דין והוא דורש כעשרת אלפים שקלים מכל אחד (!!!) על ביטול כתב האישום וגם על ייצוג במקרה וזה יגיע למשפט. חשוב לציין שיש כתב אישום אחד,ובו חמישה נאשמים - ז"א 50 אלף ש"ח על תיק לשימוש עצמי. אני חושב שזה מחיר מוגזם ולכן אני כותב את הפוסט פה. האם זה מחיר לגיטימי? אם לא, מהו מחיר לגיטימי? האם אפשר להיעזר בסנגוריה הציבורית ומהו התהליך? *חשוב שציין שכולנו ללא עבר פלילי לגמרי.

עו"ד נדב גרינוולד

מתן שלום. מחיר אותו גובה עורך דין הוא בהתאם לתמחור עצמאי אותו הוא קובע לעצמו, אין תקרה ואין גבול תחתון בנושא שכר הטרחה בעניינים פליליים. על מנת לבחון האם אתה זכאי לייצוג מטעם הסנגוריה הציבורית יש צורך לבחון מספר פרמטרים הקבועים בחוק. העובדה כי כולכם נעדרי עבר פלילי יכולה לסייע לכם בהמשך ההליך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים