חמודי

נתפסתי פעם שלישית על החזקת חשיש בכמות קטנה הפעם השניה היתה לפני עשר שניים השאלה ? מה העונש הצפוי

מה העונש הצפוי

עו"ד נדב גרינוולד

חמודי שלום, במידה ויוחלט על הגשת כתב אישום כנגדך הרי שהעונש הקבוע בחוק לעבירה של החזקה לשימוש עצמי (מתחת ל-15 גרם) הינו עד שלוש שנות מאסר. אין כל חובה חוקית המוטלת על התביעה להגיש נגדך דווקא הפעם כתב אישום, ייתכן ותיק החקירה ייסגר מחוסר עניין לציבור או אף מחוסר בראיות. בכל שאלה אתה מוזמן לפנות - 050-8848606

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים