גל

נושא:

שלום, אודה לתשובתכם למייל שציינתי במידה ויש באפשרותך לעזור בנושא. בת זוגתי ואני מצאנו תורם זרע שאינו מעוניין במעורבות בגידול הילד או כל קשר, רק לתרום וכן שלא נתבע אותו בעתיד בשום צורה. ידוע שבארץ זה עניין פחות מוכר אך בכל זאת, אני נכנסתי להריון מאותו תורם וילדתי ובת זוגתי ואני מגדלות את הילד יחד והיא כאימו לכל דבר. התורם אינו בקשר ורק יודע שילדתי ושהכל עבר בשלום. אני מעוניינת שבת זוגתי תאמץ את הילד או כל צורה שתחזק את הקשר המשפחתי שלנו ואם יקרה לי משהו חס ושלום היא תוכל להמשיך ולגדלו. מה ניתן לעשות? מהי עצתך?

עו"ד יערה רשף

תוכלי לאמץ את התינוקית של זוגתך, יהיה עליך להגיש בקשה לאימוץ לבית משפט לענייני משפחה באזור מגורייך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אימוץ ילדים