שושי

חד הורית

שלום אני גרושה ללא ילדים. אני מתקשה להיכנס להיריון וזה השפיע על הנישואין שלנו. אני מאוד רוצה ילדים גם אם הם לא שלי ביולוגית. האם לאישה שאינה נשואה יש אפשרות לאמץ תינוק או פעוט בארץ?

עו"ד יערה רשף

אם ברצונך לאמץ בישראל, האפשרויות העומדות בפניך לפי משרד הרווחה (מי שאחראי על אימוץ) הוא אימוץ ילד בוגר יחסית או בעל צרכים מיוחדים. באפשרותך גם לאמץ תינוק בן יומו מאחת הארצות המאפשרות זאת מחו"ל (יש לברר לגופו של עניין באשר למדינה, המדינות משתנות תדיר)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אימוץ ילדים