גל

נהיגה במהירות מופרזת בכביש עירוני

שלום רב, נהגתי במהירות של 81 קמש בכביש עירוני, 31 קמש מעל המותר.קיבלתי 10 נקודות וזימון למשפט בחודש אוגוסט 2016. זאת עבירה ראשונה שלי . רציתי לדעת מה עליי לעשות, האם לנסות לסגור עסקת טיעון עם המשטרה לפני המשפט או ללכת למשפט ולנסות לתקוף את המצלמה? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

שלום גל, אתה יכול לנסות לתקוף את המצלמה אם כי אני בספק רב כי תצליח (למרות שאינני מכיר אותך). ניתן להגיע להסדר עם התביעה בקביעת פגישה במשרדי התביעה או בבימ"ש עם הממונה שיושב ביום הסדרים. בהצלחה בהמשך. עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת