הדר

רחוב שבו אני שוכרת דירה עובר שיפוץ מקיף

שלום, אני גרה ברחוב שהולך לעבור שיפוץ רציני של תשתיות (ביוב, חשמל..) הולכים לחפור את הרחוב ולהכניס את הצינורות לאדמה, מצב זה הוביל לסגירה של קטע מהרחוב (תחילה סוגרים את הקטע שאני גרה בו למשך חצי שנה) והמשך יסגרו מקטעים אחרים ברחוב וכל התהליך ייקח לערך שנה וחצי, יש שלטים המעידים על כך.. בעוד חודשיים מסתיים החוזה דירה שלי, אני רוצה לבקש הוזלה במחיר על אי היכולת לחנות ברחוב, רמת החיים שתרד כי צריך לסחוב קניות ברגל, אין גישה בכלל לרכב, אין חנייה בכלל ליד הבניין, ומצוקת חנייה קשה שגם ככה יש, בנוסף משאיות הולכות לחפור לי מחוץ מבניין, כיום אני משלמת לבעל הדירה 3500 ₪, כמה לדעתך רצוי שאבקש הוזלה ? האם יש צורך לבקש מחיר מסוים על החצי השנה הקרובה? ומחיר אחר לשנה וחצי שעתיד להיות הרחוב כולו בשיפוץ ? אשמח להכוונה בנושא. תודה !!!

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

מציע שתשכיר שירותים של שמאי מקרקעין שיבחן את ההשפעה של הנ"ל. באמצעות חוות דעת שמאית טענותייך כלפי בעל הבית תהיינה מבוססות וראויות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין