שחר

מחזיר הלוואת הסדר ולא רואה את הסוף

נתנו לי הלוואת הסדר של 97500 וריבית של 85 או 87 אלף שקל שזה יוצא כמעט 2000 אלף שקל אני משלם כל חודש 1500 שקל או 1600 במשך שנה וחצי ועדיין זה על 95000 שקל דפקו אותי?זה ל10 שנים

שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

שחר שלום, אין פרטים מלאים - מתי ניטלה ההלוואה? מה שיעורי הריבית שנקבעו להלוואה. 95,000ש"ח שניטל לפני עשרים יכולים להיות שווים היום מאות אלפי ש"ח. כל סכום נושא הפרש הצמדה וריבית. אסור להתייחס רק לקרן. כדי לבחון את החישוב הנכון והאם באמת סדרו אותך - צריך לבחון את מסמכי ההלוואה ולבדוק את חישוב הבנק למשכנתאות. שולמית שנקלר, עו"ד ורו"ח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מסורבי משכנתא