ליאור

החלטת ועדת משמעת על העתקה בבחינה

חושבים שאני העתקתי בבחינה (במכללה) ואני צריך לעלות לועדת משמעת. אם יקבע לי שאני העתקתי יכולים לפסול לי את כל התואר?? נשארה לי רק עוד שנה

עו"ד גונן בן יצחק

ליאור שלום וועדת משמעת של מוסד אקדמי יכולה להגיע להחלטות שונות ובין ההחלטות גם החלטה על פסילת התואר. אתה רשאי וזו זכותך להגיע לדיון מיוצג על ידי עורך דין - ולצורך כך ניתן גם לבקש דחייה של כינוס הוועדה על מנת להיערך בהתאם. החלטת הוועדה נתונה גם לערעור במידת הצורך. בהצלחה גונן בן יצחק, עו"ד