צביקה

בירור לגבי אזרחות לטבית

אני נולדתי בריגה ב 1952 (אבי היה אסיר ציון בשל רדיפת השלטון, אנטישמיות) עליתי לארץ ב 1972 . האם מגיע לי ולילדיי שנולדו בישראל אזרחות לטבית?האם לא צריך לוותר על האזרחות הישראלית? האם גם לנינים מגיע אזרחות לטבית ? במידה ואני לא רוצה את האזרחות אז ילדיי יוכלו לקבל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רון כהנא

שלום צביקה, היות ונולדת אחרי סיפוח לטביה לברית המועצות צריך לבדוק מי מהוריך היה יליד לטביה ותושב לטביה ביום 17.06.1940 בכדי להשיב על שאלותיך באופן מושכל. תודה