רוי

שכר טרחת עו"ד בתמא 38

1. האם בהסכם שכר טרחה (העו"ד קורא להסכם כתב התחייבות) העו"ד יכול להכניס סעיף שאני מסכימה ומתחייבת כלפיו "כי אינך מקבל על עצמך אחריות כלשהי להצלחת הטיפול. 2. האם נהוג לשלם מראש את השכר טירחה 3. סעיף נוסף שמטריד אותי "מוסכם בזה כי כל שכר טרחה ששילמתי ו/או אשלם לך, לא יוחזר לי, גם אם אבטל את התגובה להתנגדות ו/או אחזור בי ממנו ו/או אם אחזור בי מהליך הבנייה לאחר שרבקש ממך להגיש את ההתנגדות נשוא הליך בנייה זה ו/או אם אתפשר וכיו"ב." להבהרה: שכר טרחה עבור הטיפול שיידרש בתהליך ההתנגדות הכולל פניות לועדה המקומית והגעה לדיונים והתנהלות מול הדיירים והיזם. תודה

עו"ד אור גל-און

מדובר בתחום הדורש ייעוץ מלא ומפורט. לא ניתן להשיב על שאלה מעין זו במסגרת המצומצמת של הפורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח