דקלה.א

עמלות בתיק השקעות בבנק

שלום, פתחתי חשבון בנק חדש, חלק מההטבות שקיבלתי היו עמלות בתיק השקעות שהעברתי מבנק אחר, לאחר שנה הבנק מבלי להודיע העלה את העמלות לעמלות "תעריפיות" ככה הסבירו לי, שמתי לב לזה אחרי מספר חודשים, הבנק לא מעוניין להחזיר לי את הכסף, מה אפשר לעשות ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עובדיה אביצור

דקלה שלום רב, לשיקול דעתו של הבנק להעניק הטבות ללקוחותיו, הסיבות הינן סיבות עסקיות וכאמור לשיקול דעתו והבנק אינו מחויב להאריך אותן. יחד עם זאת, ברגע שהטבות מגיעות לסיומן על הבנק כחלק מגילוי נאות להודיע על כך ללקוח, ככל ולא עשה כן, יש לך סיבה טובה לדרוש זאת. בהצלחה.