הילהי

בקשה לשינוי עילת סגירת תיק, הזמנה לפוליגרף

היי הפרוד שלי לקח אחת המכרות שלו להתלונן עליי במשטרה על מכה כביכול , התיק נסגר מחוסר ראיות. הגשתי מכתב שאני מבקשת לשנות את עילת סגירת תיק לחוסר אשמה , התקשרו לזמן אותי לפוליגרף לאחר שקבלתי מכתב דחייה . האם סירוב יכול להזיק לי ? האם הליך שגרתי ? קיצר האם יש לי ממה לדאוג ? אשמח לתשובה , תודה .

עו"ד יאיר מושיוב

זימון לפוליגרף מהווה אינדקציה חלקית לפרקליטות/משטרה לצורך גיבוש החלטה. זו אינה ראיה קבילה בביהמ"ש אך לעיתים היא מספיקה לשינוי הגישה. רק את יודעת אם ומה יש לך להסתיר או להילחץ מפוליגרף, אבל המלצתי היא שאם בכוונתך לעשות זאת- גשי קודם לבודק פרטי שרק את תדעי על בדיקתו, ואם תעברי אותה, יהיה לך קל יותר לגשת להשלמה הזו. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות- אני זמין בפרטי