מייק

צו כנגד מי שאינו בעל דין בהעדרו

שלום רב, האם בתיק פירוק חברה שופט יכול ליתן צו כנגד גורם שאינו צד בתיק ומעולם לא נכח בדיונים? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד ירון הראל

מייק שלום רב, חסרים לי פרטים בשאלתך, כגון מה נגיעתך לעניין המשפטי ו/או לבעלי הדין? אינך חייב להיות בעל דין ו/או להיות נוכח בדיונים על מנת להיות מזומן לעדות על ידי בית המשפט, ככל שאחד מהצדדים סובר שיש בעדותך לתרום תרומה אמיתית לגילוי האמת. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. ירון