גליה

מינוי כונס נכסים על דירה המשועבדת לטובת בנק אחר

הדירה שבבעלותי ממושכנת לטובת בנק לאומי. עקב חוב לבנק מזרחי נפתח נגדי תיק הוצל"פ וב"כ הבנק טוען כי כדי להיפרע ממני יוכל להתמנות ככונס נכסים על הדירה, למרות המשכנתא לטובת בנק לאומי. האם יש אמת בדבריו? מה מעמדו של בנק לאומי במקרה זה? יודגש כי החוב לבנק מזרחי הוא כרבע משווי הדירה. כיצד יוכל להיפרע ממנה אם בכלל? אודה לתשובה דחופה!

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

גליה , חסרים לי נתונים רבים על מנת לייעץ, נא פני לייעוץ מקיף אצל עו"ד ממליצה בנושא פשט"ר בברכה, סמדר