מירי

חייבת מוגבלת באמצעים בהליך הפטר

שלום רב, אני חייבת מוגבלת באמצעים, בהליך הפטר שביקשתי לפני כמה חודשים. נקבע לי מועד לדיון לשנה הבאה. היום קיבלתי מכתב מוזר מהוצאה לפועל: בהחלטה כתוב שהזוכה ביקש שיעצרו אותי אם לא אגיע לדיון ומה גם הוא שואל למה אני לא פורעת את החוב?! אני משלמת את ההסדר שנקבע לי כל חודש בחודשו. (ידוע לי שהרשם עיכב כספים בתיק בגלל הליך ההפטר) איך יכול להיות שהרשם הסכים לדרישה של הזוכה? אני נכה מתקיימת מקצבת ביטוח לאומי, אין לי נכסים או כל רכוש יקר ערך. הרשם יודע מזה שאני מוגבלת, הגשתי לו מסמכים רפואיים שאיני יכולה לעבוד. שנים שאני לא עובדת בגלל מצבי הבריאותי. האם זה הגיוני שיעצרו אדם נכה בגלל שאין לו כסף? הכוונה שלי במקום הכסף יעצרו אותי חלילה? אני פשוט מפוחדת. אודה על מענה. נ"ב: אני אדם חרדתי שבנוסף לבעיות הרפואיות שיש לי סובלת מחרדות ופחדים. בגלל המכתב הזה קיבלתי התקף חרדה. אנא תעזרי לי

בוכובזה סמדר - עו"ד ומגשרת

מירי שלום, ממליצה לך לפנות לרשם ההוצל"פ למתן החלטה בתיק הספציפי הזה של פקודת המאסר בבקשה למתן הוראות ואו עיכוב וביטול הליכים תצייני את כל הנסיבות

מירי

מה הכוונה ב"מתן הורואת"? איך לבקש את זה?? תודה רבה רבה.