תהילה רוזיליו

רכישת דירה בדיור הציבורי לאחר קבלת הפטר

בחודש יוני האחרון אמא שלי קיבלה הפטר , וכעת היא רוצה לרכוש את הדירה בה היא מתגוררת מעל 40 שנה .אך בכפוף לנוהל בדיור הציבורי אם לא עברו שנתיים מקבלת ההפטר הדבר אפשרי רק בכפוף לאישור בית משפט .כיון שאנו (ילדיה ) נשלם עבור הדירה (היא מקבלת קיצבה שלא מכסה הוצאות מחיה בסיסיות ) . האם הטענה שילדיה ישלמו את הדירה מספיקה על מנת לקבל אישור בית המשפט ? ואם כן כיצד עליי להתחיל בהליך לקבלת אישור בית משפט . תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

יש להגיש בקשה+תצהיר לבית משפט לפרט את מקורות המימון והערבויות ולבקש לאפשר את רכישת הדירהמוזמנים להתקשר להמשך הסבר 0509000145