אבידר

יש לי חוב כולל לשני בנקים על סך 130 אלף ₪ ללא ריבית.

היי, יש לי חוב כולל לשני בנקים על סך 130 אלף ₪ ללא ריבית. אין לי רכוש ועבודה. א. לאיזה הליכים כדאי להיכנס? מו"מ מול הנושים? איחוד תיקים? פשיטת רגל? ב. איזה הליך הוא הקל יותר ובאיזה הליך לא אקבל עיכוב יציאה מהארץ? ג. מאחר שאין לי רכוש או עבודה, כמה בערך אצטרך לשלם כל חודש? ד. יתכן שאוכל לשלם 30% מהסכום אם אגיש בקשה להסדר עם הנושים, האם בכך אסגור את החוב? יהיה לי עיכוב יציאה מהארץ? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

צריך פרטים נוספים בכדי להציע לך באיזו פעולה לנקוט שלח בוטטס אפ. 0509000145. כמה זמן יש חוב. האם נפתחו תיקי הוצלפ, ממה החוב לבנקים נובע יש ערבים וכד