אמיר א

שאלות בנוגע לסעיפים בפתיחת תיק

לקוח לשעבר שהחברה שלו חייבת לי סכום כסף גדול נתן לי צ'ק אישי שלו. הגיע מועד פרעון הצ'ק והוא חזר. אני רוצה לפתוח נגדו תיק בהוצל"פ אבל יש לי כמה שאלות בנוגע לסעיפים בטופס: בסעיף 3 מבקשים מייל וכתובת שלו. יש לי את המייל של החברה שלדעתי כבר לא פעיל. האם בכל זאת לרשום אותו ? ולגבי כתובת שלו, יש לי רק מה שמופיע על רשיון נהיגה שלו שאני יודע שזו כתובת ישנה ולא עדכנית. אז מה לרשום ? מה אני ממלא בסעיף 4 ? סעיף 7 - אני בעקרון לא מעוניין להוסיף ריבית והצמדה לסכום הצ'ק. איך אני מסמן את זה נכון ? סעיף 15, תת סעיף 5 - לא הייתי איתו בקשר אחרי שהצ'ק חזר (ברור לי שזה לא יועיל בכלום). אני חייב לשלוח לו איזו הודעה ? מה אני מסמן שם ?  תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

ניתן לגשת לפקיד הוצל"פ לסיוע במילוי הטפסים, יש לרשום את המידע שבידך