סגיר

קביעת אחוזי נכות

שלום רב, עברתי תאונת דרכים. עקב התאונה נקבעו לי 5% נכות בגין פריצת דיסק גב תחתון. ועוד 10% נכות קודמת (פגיעה בעמוד שדרה צווארי ) שאינה קשורה לתאונה . אבקש לדעת באם אני זכאי לפיצוי כל שהוא על 10% שלא קשורים לתאונה וכיצד לממש זאת. אציין כי קרוב לוודאי 10% הנכות הקודמת קשורה לתפקודי בעבודה מול מחשב במשך שעות רבות. בברכה סגיר

עו"ד רונן אבניאל

תוכל להגיש תביעה בגין הפגיעה בצווארך כפגיעה בעבודה.

סגיר

שלום , בתביעה נגד חברת ביטוח על נזק בריאותי בגין תאונת דרכים ,מומחה רפואי מטעם בית משפט , קבע את אחוזי הנכות כדלקמן: בגין התאונה - לפי סעיף 37 (7) (א) - נכות צמיתה 5% , בגין הגבלות תנועה בעמוד שדרה מותני. בגין מצב רפואי קודם - לפי סעיף 37 (5) (א) - נכות צמיתה 10% ,בגין הגבלות תנועה בעמוד שדרה צווארי . השאלה שלי - כיצד לממש זכויותיי בגין 10% קודמים. הערכתי שזה נזק מצטבר כתוצאה מעבודה ממושכת ומאומצת מול מחשב. תודה.

item.Author מנהל הפורום רונן אבניאל - משרד עורכי דין

במקרים מיוחדים מאוד יוכרו ה- 10% כפגיעה בעבודה. כדאי להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע לכדאיות המהלך.