לירון

יציאה מחוזה שכירות -

שלום רב, בחוזה השכירות שלי קיימת יציאה רק במקרה ואני מוצאת דייר מחליף לשבועות רצון בעל הבית שלי. הודעתי לבעל הבית שלי 60 יום טרם עזיבתי את הדירה שלו. לצערי טרם מצאתי דייר מחליף. האם קיימת דרך שמאשפשרת לי לצאת בהודעת פרק זמן סביר מבלי למצוא דייר אחר? או שעלי לשלם עד תום החוזה?

עו"ד תומר פרלמן

שלום לירון, הנושא נתון להסכמות הצדדים, במידה והסכם השכירות קובע כי התנאי לעזיבת השוכר את המושכר לפני תום תקופת השכירות, הינו מציאת דייר חלופי, ואינך עומדת בתנאי זה, המשכיר בהחלט רשאי לדרוש ממך את דמי השכירות בגין תקופת השכירות הקבועה בהסכם. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.