ליאור

שאלה לגבי חוזה סאבלט

שלום רב, הורדתי חוזה שכירות משנה לדוגמה מהאינטרנ ורשום שם: "הסכם זה אינו כפוף בעקיפין או במישרין לחוזה השכירות שנחתם בין בעל הנכס לבין המשכיר ולא קיימים יחסי ניצע ותקבול בין בעל הנכס לשוכר לרבות קבלת כספים עבור תשלומי שכ"ד ו\או כל תשלומי הוצאות נלוות. לא יוכל לדרוש בעל הנכס כל תשלום ו\או השבה ו\או פיצויים מאת השוכר בגין כל הפרת ההתחייבות מחוזה השכירות המקורי שנחתם ביום ________ בין בעל הנכס למשכיר. " הכוונה היא שאין יחס משפטי בין המשכיר הראשי לשוכר המשנה? "

עו"ד תומר פרלמן

ליאור שלום, על פניו נראה שכן, אך כל עוד בעל הנכס אינו חתום על הסכם זה, הוא חסר משמעות לגביו, ואינו מחויב לפעול על פיו. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.