הילה

פינוי שוכר מהדירה לפני הזמן

שלום, יש לי שוכר בדירה, החוזבה עד סוף אוגוסט בחודש האחרון חזר לו הצ'ק ואז הפקיד לי מזומן, החודש הוא דוחה אותי עם התשלום מכיוון שאין לו כסף איך אני מסיימת איתו את החוזה לפני הזמן?

עו"ד תומר פרלמן

הילה שלום, אני מניח כי הסכם השכירות עליו חתמת מול המשכיר מגדיר איחור מסוג זה בתשלום כהפרה יסודית של ההסכם, המזכה אותך בסיום יחסי השכירות וכן בתרופות בגין הפרת ההסכם. משכך, תוכלי לפנות אל המשכיר בדרישה בה תפרטי את מהות ההפרה המזכה אותך בפינויו מול המושכר. אם המשכיר יסרב לפנות המושכר למרות דרישתך, תוכלי לפעול כנגדו במסגרת ההליך המתאים לרבות הגשת תביעה לפינוי מושכר. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.