אריק

בטחונות נהוגים לקחת מן השוכר

בעל בית מבקש 2 צ'קים על סך 25,000 ₪ כחלק מהבטחונות מהשוכר. הגיוני? בר משמעות? האם המשכיר מצפה שבזמן אמת יהיה לשוכר סכומים כאלה בעו"ש? מדובר בדירת 3 חדרים, לא דירת יוקרה, ללא תכולה, שימוש פרטי.

עו"ד תומר פרלמן

אריק שלום, אין כל מניעה מלדרוש את הסכומים המפורטים בד"כ אלה נגזרת מגובה דמי השכירות החודשיים. ככל שהסכם השכירות יופר, והמחאות אלה יופקדו ויחזרו ללא כיסוי, למשכיר תהיינה האפשרות לפעול למימושן באמצעות הוצל"פ. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.