יוני

נזק מצטבר למקלחת בדירה שכורה

לאחר זמן ממושך בדירה שכורה אני עוזב את הדירה. במקלחת (מכוון שאין עגן ניקוז) הצטבר נזק בתחתית ארון המקלחת ובחלק התחתון של דלת הכניסה למקלחת(נפיחות כזאת כי הארון וגם הדלת הם מחומר דמוי קרטון) בעל הדירה טוען שזה נזק שלי למרות שאין דרך להתגבר על זה, למרות שימוש בוילון לאמבטיה האם יש לו כייס לתבוע אותי? האם אני מחויב לתקן את העניין? תודה, יוני

תומר פרלמן, עו"ד

יוני שלום, אם כוונתך היא, כי לא קיימת אגנית ניקוז למים, אין שיפוע למים יורדים, אשר האחריות להתקינה חלה על המשכיר, בהחלט תוכל לטעון כי הנזק נגרם כתוצאה משימושך הסביר ומשכך אינך אחראי לתקנו. רצוי להצטייד בחוות דעת של איש מקצוע בתחום האינסטלציה. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.