מירית

הסכם שכירות שלא חודש

מה קורה במידה ולא חידשנו חוזה שכירות אך מסרתי שיקים קדימה, האם אפשר לצאת מהחוזה עם חודש התראה

תומר פרלמן, עו"ד

מירית שלום, בפנייתך את מציינת כי לא חידשת חוזה השכירות אך מסרת שיקיים בגין תקופת שכירות נוספת, מעשה אשר כשלעצמו מעיד על רצונך לחדש את תקופת השכירות. בכל אופן לשם מתן מענה מדויק על פנייתך יש צורך לעיין בהסכם השכירות עליו חתמת מול המשכיר, לבחון האם קיימת בו תקופת אופציה? אם כן, מה הדרך לממש את תקופת האופציה? אם לא קיים סעיף אופציה, הרי שלא ברור כיצד ידעת לנקוב בסכום דמי השכירות בגין תקופת השכירות החדשה. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.